Rólunk

A Nautilus System Kft-t 2009-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy az RFID-termékek és szolgáltatások területén egyedi, magas minőségű megoldásokat nyújtsunk partnereink számára.

Kezdetben a fürdő- és fitneszbeléptető rendszerekre koncentrálva kifejlesztettük a Nautilus RFID-chipórát, mert egyértelmű nemzetközi és magyar piaci igényt érzékeltünk a hosszú taván is megbízhatóan működő RFID-vendégazonosítóra. A minőségen és a könnyen használhatóságon túl termékünk nagy előnye, hogy szinte bármely RFID-technológiával integrálható és különböző színekben akár kis mennyiségben is szállítható partnereinknek.

A Nautilus chip-karórával együtt több nemzetközi cég termékét is felmértük elektronikus öltözőszekrény-zárak területén. Az európai, elsősorabn osztrák, németországi és svájci trendeket felmérme döntöttünk az offline (vezeték nélküli) megoldások mellett. Kiváló minősége és nemzetközi háttere és referenciái miatt kerültünk kapcsolatba az Ojmar céggel, akinek azóta kizárólagos képviselői vagyunk Magyarországon és Romániában, de olykor nemzetközi projektekben is részt veszünk mint például a máltai Splash  Fun Waterpak esetében.

A fentieken túl cégünk túl képviselője több más márkának is. Közülük kiemelném a Gotschlich osztrák forgóvillagyártót. Több sikeres projektek lebonyolítottunk velük, munkatársunk speciális Gotschlich-telepítő végzettséggel is rendelkezik, amely jó szakmai háttér a projektelőkészítési és -menedzsment szakaszban, de segítség a karbantartási munkálatok során is. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a Gotschlich-forgóvillák kis odafigyeléssel évekig gondtalanul működtethetők.

Fürdő- és fitneszterületeken együttműködünk a Smarttools-szal, akikkel több sikeres installációt végeztünk. Azt lehet mondani, hogy az elmúlt évek során egy csapattá váltunk, közösen ajánljuk integrtált megoldásainkat ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. 

A fürdő- és fitneszpiacon túl egyedi beléptető rendszerek kiépítését is vállaljuk. A Budapesti Műszaki Egyetem több kollégiumában működtünk közre a beléptető és videórendszer kiépítésében. A Gotschlich forgóvillák itt is állják a sarat, ami talán a legnagyobb elismerés a termék irányába. Itt az STP-szoftbermegoldásait integráltuk egy rendszerbe.

További tevékenységeink, amely irányába az elmúlt évben nyitottunk: egyedi RFID-alkalmazások fejlesztése, installálása. Ilyen típusú projekt volt az Instant Pub-ban telepített ruhatármenedzsment rendszer, amely a vendégazonosító Nautilus chip-karórával hozzájárul a vendégek értékeinek magasabb szintű, elektronikus védelméhez. Összességében a tapasztalat azt mutatja, hogy a modern technológia jól alkalmazható ezen a területen is és biztos vagyunk benne, hogy még az élet sok-sok egyéb területen, ezért várjuk az ügyfelek egyedi ötleteit, megkereséseit. Állunk rendelkezésükre, hogy átbeszéljük a megoldási lehetőségeket.
 
Üdvözlettel:
 
Nautilus System csapata

.